masuta in living de cafea

Alege masuta de cafea perfecta pentru casa ta

Oare cum ar arata un living fara o masuta de cafea? Masuta de cafea este indispensabila pentru un living placut si intim.

Cu siguranta ca aceasta a devenit deja de ceva vreme o piesa de mobilier indispensabila dintr-un living, fara de care nu am putea vorbi despre o amenajare interioara perfecta. Masuta de cafea este cea care imbina designul, practicitatea, functionalitatea si convivialitatea. Deci trebuie sa o alegi asa cum trebuie. Ai nevoie de atentie si de bun gust.

Masuta de cafea este insa si cea care invita la relaxare, care devine indispensabila pentru a lua aperitivul sau pentru a pune pe ea o carte sau o revista.

Iata insa care sunt criteriile de care sa tii cont atunci cand alegi masuta de cafea perfecta pentru casa ta.masuta

Designul masutei de cafea in functie de decorul casei tale. In mod evident alegerea designului masutei de cafea trebuie sa tina cont de decorul in care aceasta va fi instalata. Pentru o canapea cu cinci locuri de exemplu si cu un divan, masuta ideala este cea rotunda sau cubica. In schimb, pentru o canapea tip coltar o masa dreptunghiulara va arata minunat in livingul tau.

Te poti juca insa si cu nuantele. Dar nu uita ca masuta ta de cafea trebuie sa se potriveasca cu restul mobilierului din living. De exemplu, un living in nuante de alb sau gri se potriveste de minune cu o masuta de cafea design neagra. Dar asta nu inseamna ca nu poti potrivi culorile.

La fel ca si in cazul celorlalte incaperi din casa, livingul este cel care poate si care trebuie sa reflecte gustul si personalitatea fiecaruia. Deci pe scurt, trebuie sa existe o anumita armonie intre formele si culorile unei masute de cafea.

Inaltimea mesei de cafea trebuie sa se aleaga in functie de canapea. Masuta de cafea nu trebuie sa fie nici prea mica nici prea mare in raport cu canapeaua ta. O masuta de cafea proportionala cu inaltimea canapelei va veni cu mai mult confort.

Dar daca organizezi des mese in familie si daca o masa mai mare nu are loc in living, masuta de cafea trebuie sa fie destul de inalta cu un platou dreptunghiular. O masuta de cafea foarte joasa in schimb este cea care va privilegia momentele de relaxare si cele intime.

Dimensiunile masutei de cafea in functie de configuratia livingului. Masuta de cafea trebuie sa fie cu siguranta frumoasa pentru a se integra perfect in decorul casei tale dar nu trebuie sa jeneze circulatia prin incapere. O masuta de cafea mai joasa iti va permite sa te bucuri de mai mult spatiu. Daca ai copii mai mici, cele cu o forma mai rotunjita sunt cele mai potrivite.

Materialele – poti alege un material mai brut precum lemnul simplu si autentic sau poti miza pe ratan. Cea din sticla este cea care capteaza lumina si mareste spatiul. Amestecul de materiale si aliaje va veni cu un stil mai sofisticat.

Cel mai important lucru – sa pastrezi o anumita armonie intre forme si linii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.