Stil clasic si modern numai la SC VENTO SRL

Compania SC VENTO SRL este un importator si distribuitor oficial de mobila ieftina, dar de cea mai buna calitate, realizata pe baza ideilor celor mai buni si profesionisti designeri. Magazinul online mobilavento.ro vinde mobila de dormitor, mobila de bucatarie, mobila de living, mobila de hol, mobila office, mese si scaune, dulapuri, canapele, coltare, fotolii, saltele, produse care poarta brandul Kolorado Bulgaria, unul dintre cei mai renumiti producatori de mobila din Europa. Mentionam ca VENTO este unicul distribuitor din Romania al acestui brand. Cooperarea cu acest producator ne permite sa satisfacem pe deplin nevoile clientilor nostri de mobilier de inalta calitate, cu segmente de pret mediu, mic si mare.

Oferim consumatorilor multe colectii de mobilier pentru case – dormitoare, camere de zi, camere pentru copii, dulapuri, holuri, colectii de mobila special concepute si certificate atat pentru case, cat si pentru hoteluri, precum si mobila office pentru birouri. Termenii convenabili de livrare, o retea de depozite in Teleorman, un sistem de reduceri flexibile si un program de credit unic pentru parteneri – toate acestea ne permit sa ne extindem in mod activ prezenta pe piata. Impreuna cu comertul cu ridicata, compania isi dezvolta propria sala de expozitii. Poti sa te familiarizezi cu intregul sortiment al companiei in magazinul online mobilavento.ro.

VENTO – mobilier si decor dintr-o tara europeana

Kolorado este un mobilier creat intr-o tara europeana, de cei mai renumiti designeri de mobila. Fiecare colectie aleasa de noi, fiecare piesa de mobilier facuta de mainile pricepute ale maestrilor tamplari, miroase a caldura soarelui si suna ca o melodie minunata plina de armonie. Toate acestea sunt create pentru fericirea si bucuria casei tale, care intotdeauna te asteapta cu caldura si cu mult confort. In magazinul online mobilavento.ro, gasesti tot ce ceea ce creeaza caracterul si farmecul casei. Colectiile de mobilier de lux, de mobilier clasic si modern European, sunt disponibile intotdeauna si la comanda. In orice basm exista vrajitori. In cadrul companiei Kolorado Bulgaria, sunt designerii care creeaza pentru parteneri si prieteni incantatoare interioare, reflectand caracterul si stilul de viata al proprietarilor de mobilier de elita.

Mobilier european clasic si modern

Magazinul online mobilavento.ro, te asteapta cu secretele antice ale artei de a face mobilier pentru toate timpurile, de la clasic la modern, capabil sa ofere sufletului magia frumusetii si confortului. Toate articolele de interior prezentate si colectiile de mobilier, sunt alese de noi cu dragoste, iar in fiecare dintre ele, caldura sufletului inimii bulgare. Dragostea adevarata pentru frumos se manifesta in fiecare coarda a unei vioare dintr-o simfonie armonioasa, care suna in magazinul online mobilavento.ro, acolo unde exista o atmosfera unica de colectii unice de mobilier clasic si modern si care creeaza o atmosfera speciala, ceea ce se simte inca de la prima vedere.

Mobilierul bulgaresc din Romania, este deosebit de popular pentru iubitorii de mobilier clasic european. In acest mobilier vei auzi notele despre traditiile maestrilor din secolul nu demult trecut si despre istoria artei moderne, exprimate in elemente rafinate si simple, care impodobesc paturile si dulapurile. Fabrica Kolorado din Bulgaria este binecunoscuta printre cei care prefera o calitate fina si preturi rezonabile, producatorul oferind o vedere moderna a lumii si armonie a spatiului din camera. Producatorul prefera solutii ergonomice care imbraca traditiile artei mobilierului.