Cum alegem mobilierul intr-un dormitor mic

Dupa ce ai finalizat cu amenajarile interioare din locuinta a venit momentul sa te ocupi de mobilarea dormitorului. Daca esti norocos si ai un dormitor mare nu ar trebui sa ai probleme in a alege mobila preferata. Poti sa optezi foarte lejer pentru un pat matrimonial cu noptiere si ai spatiu si pentru a aseza un dulap mare, poate chiar si o comoda. Pentru a iesi mai convenabil la pret iti recomand sa cumperi mobila pentru dormitor la set.

De exemplu, acest set de dormitor Timea, pe care l-ai vazut si in emisiunea “Visuri la cheie” este o solutie buna pentru a obtine un spatiu modern si primitor. Este fabricat in Romania si este compus dintr-un dulap modular cu 6 usi si etajere cu bare de haine, doua noptiere si dintr-un pat de 140, 160 sau 180 x 200 cm, la alegere. Cel mai probabil tu vei prefera varianta cea mai mica a patului, daca ai un dormitor mic.

Dar ce te faci atunci cand dormitorul tau este mai mic si trebuie sa integrezi in acesta mobilierul indispensabil oricarui dormitor modern? Stai linistit, exista solutii si pentru tine iar in acest articol, pe langa cele cateva recomandari de amplasare, iti voi recomanda o gama de mobilier pentru dormitoare foarte in voga.  In primul rand gandeste o amplasare a pieselor de mobilier astfel incat sa optimizezi cat mai bine spatiul. Daca nu ai loc disponibil poti renunta la una dintre noptiere sau o poti amplasa intr-un colt unde nu incurca prea tare.

Foloseste accente de alb pentru a da senzatia de spatiu in dormitorul tau mic. Chiar si in nuanta mobilierului este bine sa ai alb. De exemplu, intr-un dormitor mic, ar arata foarte bine acest set de mobilier pentru dormitor format din dulap, noptiere si pat.  Patul este realizat din PAL Kronospan melaminat cu finisaj stejar auriu si alb mat, o textura similara lemnului, care creeaza un contrast rafinat si un ambient placut. Vei avea o camera luminoasa si plina de viata.

Asadar, indiferent daca locuiesti la apartament sau la casa exista solutii de a mobila dormitorul tau cel mic astfel incat sa te poti odihni in voie dupa o zi istovitoare de munca.