7 trucuri pentru a transforma o sufragerie mica intr-un spatiu adorabil

Iar vorbim despre sufragerie, de data asta vom aborda tendintele lui 2021. Daca ai o sufragerie mica, indiferent ca este la bloc sau la casa, iti vor fi de folos sfaturile de mai jos. Daca ramai doua minute pe site vei deveni un veritabil designer de amenajari interioare si iti vei putea transforma livingul intr-o zona de vis. Iti voi incanta privirile cu niste super imagini, proaspete bineinteles, care te vor ajuta sa iti crezi un spatiu unde sa te simti rasfatat.

Inainte de a incepe as vrea sa iti reamintesc sa te uiti si peste aceste camere de zi impecabile dar sa nu omiti sa privesti nici aceste sufragerii moderne. Evident, pe acest site mai gasesti si alte articole despre amenajari interioare living room.

1. Alege mobilier ingust. Optand pentru mobila cu latimea de maxim 40 de cm vei castiga din start spatiu important.

2. Mizeaza pe oglinzi plasate in locurile mai putin luminate. Nu te opri la oglizi mici, poti opta chiar si pentru oglinzi gigantice.

3. Incorporeaza televizorul. Poti sa te folosesti de mobilier sau chiar poti face o nisa din gips carton.

4. Mizeaza pe nuante deschise. Desi ai fi tentat sa te joci cu culorile tari te sfatuiesc sa nu exagerezi. Mici accente sunt suficiente.

5. Contrast gri-alb. Desi nu mai este cea mai in voga combinatie, gri-albul inca se poarta si te ajuta sa scoti esenta dintr-o sufragerie mica.

6. Biblioteca in sufragerie. Dupa ani de zile in care bibliotecile au fost date la o parte, practic fiind desfiintate si cartile fiind puse in saci de rafie, iata ca biblioteca se reintoarce in camera de zi. Ce poate fi mai frumos!

7. Plante in living room. Pe langa faptul ca iti va insufletie interiorul si il va face sa para mai mare, o planta iti va da si bunadispozitia necesara in fiecare zi.

Sper ca imaginile ti-au placut si sfaturile primite te vor ajuta sa iti maresti vizual camera de zi astfel incat sa o transformi intr-un loc elegant, primitor si plin de vibratii pozitive.