Amenajare garsoniera de 36 mp cu un buget de 10 mii euro

Un subiect sensibil in amenajari interioare este pretul total al amenajarii. Nimeni nu stie sau nu vrea sa vorbeasca despre preturi si uite asa apar situatii inconfortabile in care beneficiarul face anumite concesii pentru a se incadra intr-un buget la care nu se astepta initial.

In acest articol iti voi arata o amenajare superba a unui apartament cu o camera, amenajare care a costat la final 10 mii euro. Ce a inclus asta si cat de bine a reusit designerul sa transforme un spatiu mic si ingust intr-un loc pe care sa il adori, vei vedea in imaginile de mai jos.

Tema de amenajare a fost contrastul dintre alb si negru, alb fiind culoare de baza folosita integral la pereti cat si la faianta, tamplarie si partial la mobilier. Unele zone de pe pereti au fost decorate cu fototapet.

Pardoseala a fost acoperita cu parchet laminat intr-o nuanta deschisa care adauga caldura incaperii, o solutie practica si ieftina.

In baie si bucatarie s-a optat pentru faianta alba de mici dimensiuni, o solutie inteligenta de marire vizuala a spatiului. Pardoseala este neagra si creeaza un contrat puternic cu peretii. La fel se intampla si in cazul electrocasnicelor negre din bucatarie, contrastul pune in valoare micutul spatiu.

Camera de baie este separata de zona de wc, lucru regasit doar in cazul apartamentelor mari.

Apartamentul dispune si de un mic balcon care sa fost transformat intr-un spatiu de recreere.

Concluzie. Inaintea de a arata astfel, apartamentul era gol. Pentru a ajunge aici s-au zugravit peretii, s-a montat gresie si faianta, s-a pus pardoseala de parchet, s-au cumparat toate obiectele si decoratiunile existente in fotografii. Totul cu 10 mii de euro.

Dintr-un spatiu intunecat si respingator designerul a reusit sa obtina un camin primitor, spatios si luminos. Stilul scandinav ales pentru aceasta amenajare a facut minuni si beneficiarul lucrarii este mandru de noua sa casa. Bugetul nu este deloc mare daca ar fi sa punem in balanta tot ce s-a cumparat. Majoritatea mobilierului a fost cumparata de la IKEA. Gresia si faianta este marca MARAZZI iar iluminatul este marca HOFF.