Proiect de amenajare interioara a unui apartament mic de 34 mp

Un apartament de 34 mp este mic, asta o stim cu totii. Daca incercam ideile de amenajari interioare obisnuite nu este sigur ca vom reusi sa ii dam un suflu proaspat, care sa il faca sa para mai mare. Astfel de locuinte trebuie amenajate cu grija, folosind idei de amenajare putin iesite din tipar.

Despre asta e vorba astazi in acest articol, vei vedea in imagini cum s-a facut amenajarea unui apartament de 34 metri patrati si sper ca rezultatul final sa iti fie pe plac.

Fiind o singura camera, pentru delimitarea acesteia s-au folosit pereti din sticla. Rezultatul a fost incredibil: lumina naturala poate patrunde in toate zonele apartamentului. Si nu mai ai problema cu mirosul care vine in dormitor atunci cand gatesti.

Pe pereti s-a folosit tapet care imita caramida aparenta.

In baie, desi nu e spatioasa, s-a reusit chiar integrarea masinii de spalat rufe. Pentru e maximiza spatiul s-a renuntat la clasica cada si s-a optat pentru cabina de dus cu rigola de scurgere.

Peretii, acolo unde nu sunt decorati cu tapet, sunt zugraviti cu vopsea decorativa tip stucco venetian!

Sper ca ti-a placut acest mic si cochet apartament. Daca vrei sa mai vezi un alt proiect de design interior care este asemanator iti recomand sa vezi si amenajarea acestui apartament mic. Zi frumoasa!