Amenajare interioara superba intr-un apartament de 38 de metri patrati

Un apartament nu este un spatiu locativ prea mare dar cand vorbim despre unul cu suprafata de 38 de mp chiar ne va pune in dificultate amenajarea acestuia.

Tocmai despre asta este vorba in acest articol: vei vedea un proiect de amenajari interioare al unui mic apartament de doar 38 de metri patrati. Te va uimi rezultatul final si este posibil sa iti prinda bine acest proiect de design interior. Deci, daca locuiesti la bloc iti propun sa vezi cum a fost amenajat. Este foarte probabil sa descoperi ca acesta este aproape la fel de fabulos ca si acest apartament amenajat perfect.

Un aspect care iese in evidenta este patul asezat cat mai aproape de fereastra. Draperiile pe tot peretele, prinse cat mai aproape de tavan, maresc  vizual incaperea.

Incepem cu dormitorul. Este logic ca dormitorul din acest apartament nu este deloc mare si din acest motiv trebuie implementate niste mici trucuri care sa dea senzatia de spatiu. Astfel ca tu sa te simti cat mai odihnit in dormitorul tau mic, chiar daca are putin peste 10 mp.

Secretul amenajarii acestui dormitor este faptul ca s-a mers pe un contrast interesant intre maro si alb. Iar culoarea peretilor a fost aleasa astfel incat sa fie cat mai putin vizuala. In schimb, tapetul are un model interesant dar, in acelasi timp foarte neobisnuit fiind imediat observat.

Daca tavanul ar fi fost lasat simplu, fara acele scafe si modele din rigips, ar fi fost o greseala. In schim,b designerul a fost inspirat si a plusat cu un tavan din rigips interesant cu scafe si lumini LED albe care arata foarte modern.

Dupa ce am vazut dormitorul a venit momentul sa vedem restul apartamentului. Adica cealalta camera. In 23 de mp designerul a trebuie sa defineasca 5 zone distincte care sa para un intreg. Este vorba de hol, zona de living room, zona de dinning room, biroul si bucataria. Pare imposibil de crezut ca in amenajari interioare se poate asa ceva dar rezultatul final este fabulos. Dovada sta in imaginea de mai jos, imaginea care te-a facut sa ajungi sa vezi acest articol.

Cum de nu arata ca o garsoniera aglomerata acest spatiu? Cum de nu arata ca un apartament cu doua camere confort 3? Solutia sta in amenajarea minimalista open space. Practic, in acest apartament, nu exista obiecte de mobilier inutile. Fiecare obiect sau decoratiune are rolul sau bine definit in peisaj. Mobila este practica si bine pozitionata. Si, chiar de sunt atat de mult intr-un loc atat de mic, chiar nu pare ca ar lipsi ceva!

Si delimitarea virtuala a apartamentului este arata in imaginile de mai jos. Intai se vede bucataria si holul.

Zona de living.

Biroul.

Zona de servit masa.

Acesta a fost micul apartament de 38 de mp. Cred ca a fost interesant de urmarit pana la final. Sper ca ti-am dat curaj si speranta ca si in garsoniera sau apartamentul tau se poate face un asemenea proiect de amenajari interioare.