Proiect design interior modern apartament de 40 mp

Am revenit cu inca in proiect de amenajare interioara, de data asta fiind vorba de un apartament de 40 de metri patrati suprafata. In imaginile de mai jos vei vedea cat de simplu este sa iti transformi apartamentul tau mic intr-un spatiu primitor si deloc mic. Folosind ideile de mai jos sunt sigur ca si tu vei reusi sa ai un apartament amenajat in tendinte.

Dupa cum banuiai, mai ales daca ai vazut si acest proiect de amenajare apartament, pentru a se obtine efectul de spatiu mare s-a optat pentru cat mai putine usi. Intreg apartamentul este un open space compartimentat ici-colo de mobilier sau de pereti despartitori.

Propun sa incepem cu baia. Nici ca arata ca o baie mica. Chiar a avut loc si masina de spalat rufe inauntru! Totul datorita renuntarii la cada, optandu-se in schimb pentru cabina de dus inchisa. Mai practic si mai comod.

Bucataria este alaturi de zona de servit masa.

Zona de living room este dominata de o mare canapea extensibila. Aici este si dormitorul, de fapt.

Probabil te intrebi cum au reusit designerii sa transforme aceasta incapere intr-un spatiu agreabil! In primul rand s-a mers pe nuante linistite cum ar fi bej sau alb. Pe alocuri s-a decorat cu tapet iar pardoseala a fost placata cu parchet, exceptand bucataria. Mobilierul este simplu, modern si lucios iar iluminatul artificial este pe baza de multe lampi LED. Iar lumina naturala intra in voie prin fereastra destul de mare.

Iar accentul lasat de tabloul din living face diferenta intre o casa amenajata normal si o casa amenajata cu suflet. Deci nu trebuie sa fii un expert in amenajari interioare ca sa iti transformi un spatiu mic intr-o oaza de relaxare. O oaza spatioasa! Trebuie doar sa renunt la lucruri inutile si sa pastrezi doar ce ai cu adevarat nevoie.