Nou 2021! Cel mai bun si accesibil proiect de casa mica cu mansarda si garaj

Am observat ca se cauta casele construibile cu un buget redus si, dupa ce te-am cucerit cu acest proiect de casa cu mansarda si garaj, m-am gandit sa revin cu ceva nou. Si asa am gasit acest model de casa cu mansarda si garaj care arata superb. Sper sa iti placa si tie deoarece costul la cheie este incredibil.

Aceasta casa are suprafata construita P+M de 190 mp pe o amprenta la sol de 11,4 pe 9,2 metri. . In total avem o suprafata utila de 134 metri patrati impartiti in 75 mp la parter si 59 mp la mansarda. In suprafata utila intra si garajul si camera tehnica.

Deci, daca ai vazut si altundeva acest proiect de casa cu mansarda si garaj si avea specificata o suprafata mai mica, sa stii ca din cauza ca nu erau incluse garajul si camera tehnica era diferenta de metri patrati.

 

Plan parter. Zona de zi este alcatuita din living room si bucatarie. Peste 35 de mp de spatiu de relaxare si socializare cu familia si prietenii. Si asta nu este tot deoarece o terasa exterioara de vis poate fi accesata din living room.

Un plus al acestui proiect de casa cu mansarda este faptul ca garajul poate fi accesat din interior. Compartimentarea parterului chiar este una eficienta si confortabila.

Plan mansarda. Desi nu te-ai fi asteptat sa gasesti 3 dormitoare aici iata ca se poate. Si nu sunt niste mici camarute. Exceptand dormitorul de oaspeti, care are suprafata de 11,31 mp, celelalte doua au 15,4 si respectiv 18 mp. Mansarda acestei case chiar este una draguta si confortabila pentru toata lumea. In plus, mai gasim si o baie de 6,28 mp ce deserveste cele trei dormitoare.

Privire in sectiune.

Daca ti-a placut acest proiect de casa mica inseamna ca nu am zabovit degeaba in a-ti prezenta aceste informatii. Sper ca iti vei construi casa visurilor tale inspirandu-te din proiectele de case de pe acest site.