EXCLUSIV! Proiectul ORIGINAL al acestei superbe vile in stil mediteranean

Ai vazut-o si ai placut-o! Si eu am avut acelasi sentiment si am dorit sa vad compartimentarea interioara a acestei case cu etaj in stil mediteranean. Doar ca, intre timp, casa fusese vanduta si noul proprietar i-a schimbat radical compartimentarea.

Cei de la IdeiCase.com au reusit sa faca rost de o schita a parterului si a etajului dar niciodata nu am fost convins ca asa ar trebui sa arata compartimentarea acestei frumoase case. Daca doriti sa vedeti compartimentarea propusa de ei, puteti vedea proiectul aici.

Ce am facut eu ca sa aflu exact compartimenatarea originala a acestei case? In primul rand am cautat cat mai multe imagini cu casa vazuta din toate unghiurile. Cele mai bune le poti vedea ma jos.

Apoi am incercat sa caut anuntul de vanzare al acestei case. Intr-un final l-am gasit si am fost fericit ca in subsol erau si schitele minuscule ale compartimentarii acestei case, exact cum erau in proiectul initial. Cam asa arata casa in anuntul de vanzare.

Vedeti si schitele si retineti-le deoarece o sa aveti nevoie de ele pentru a verifia acuratetea planurilor originale pe care vi le-am adus.

Odata ce am gasit cele mai importante despre aceasta casa nu am putut decat sa iau legatura cu arhitectul care a proiectat aceasta casa cu etaj si sa il rog sa imi dea si mie planurile parterului si ale etajului. Evident, eram un client interesat de grandoarea casei proiectate de el. 🙂 Si asa am obtinut planurile de mai jos.

NOTA! Acestea sunt desene simplificate! Daca doriti varianta extinsa in format PDF  dati-mi de veste. Enjoy!

Plan parter. Parterul este destinat petrecerii activitatilor cotidiene. O camera de zi ne intampina inca de la intrarea in locuinta. Tavanul camerei de zi se afla tocmai la etaj, asadar va dati seama ce interior interesant are aceasta casa cu etaj. Livingul se continua cu zona de servit masa si cu o bucatarie open space.

Plan etaj. La etaj sunt 3 dormitoare. Un dormitor are iesire pe un balcon superb si dispune de o baie proprie. Celelalte doua dormitoare sunt deservite de o alta baie mica. De remarcat terasa fabuloasa.

Nu are rost sa mai vorbim daca se merita sau nu sa construiesti aceasta casa. Daca iti place proiectul il poti folosi si modifica dupa bunul plac. Zi frumoasa!