Proiect NOU! Model casa mica cu arhitectura moderna in suprafata utila de 86 mp

La prima vedere casa din acest articol semana cu acest proiect de casa mica dar iti spun sigur ca este doar o asemanare foarte mica. In realitate, acest proiect de casa doar cu parter este mult mai bine compartimentat si ofera viitorilor ocupanti mult mai multe avantaje, chiar si fata de acest proiect de casa mica care este cel mai cerut la ora actuala.

Proiectul de astazi este numai bun de folosit pentru o familie tanara care isi doreste o casuta mica si cocheta, construibila cu un buget decent. Avand doar doua dormitoare casa aceasta poate gazdui 2-3 persoane doar. Insa, daca vei ramane focusat pe articol pana la final vei vedea ca acest proiect compenseaza lipsa unui al treilea dormitor prin alte avantaje.

Asadar, avem casa noua, o splendoare care promite sa arate in interior foarte bine. Nu mai ramane decat sa vedem compartimentarea interioara si sa aflam mai multe informatii despre acest proiect de casa. Ramai pana la final si vei afla chiar si un pret estimativ de constructie.

Plan parter. Planul acestei case frumoase ne arata ca avem doua dormitoare mici si cochete, a 12 mp fiecare. Unul dintre dormitoare dispune si de un dressing de 3,5 mp. O baie de 5,5 mp deserveste intregul parter.

Cea mai spatioasa camera este, dupa cum este moda acum, camera de zi. Astfel avem livingul de 25 metri patrati si zona de dinning de 9 metri patrati. De aici se poate iesi pe o terasa neacoperita pentru o relaxare totala in zilele cand vremea este buna. Bucataria are 9,5 metri patrati.

Casa vazuta din cele 4 puncte cardinale.

Estimare cost constructie. Casa aceasta mica si frumusica merita toti banii iar cand suma pe care trebuie sa o scoti din buzunar, pentru a iti vedea visul cu ochii, nu depaseste 40 mii euro eu zic ca este momentul sa faci primul pas. Prima miscare pe care trebuie sa o faci este sa contactezi un birou de proiectare din zona ta si sa ii arati acest model de casa. Nu uita sa ii spui si de unde te-ai inspirat.