Proiect casa mica si frumusica de 100 mp amprenta la sol !

Sunt doua motive pentru care ti-ai dori o casa mica.

Primul tine de forta financiara, iar cel de-al doilea tine de marimea familiei tale. Aceasta casa mica si cocheta, doar cu parter, poate fi alegerea perfecta. Are aproximativ 100 de metri patrati amprenta la sol si poate gazdui cu brio o familie formata din 2-3 persoane.

Fiind o casa mica ar trebui sa coste mai putin constructia acesteia, estimam noi ca materialele ar costa sub 20.000 de euro. Mai adaugam inca 15.000 de euro manopera si uita asa vom avea o casa incredibil de frumoasa.

Sa vedem din ce este compusa casa mica din imaginea de mai sus. Avand o suprafata utila de aproximativ 80 mp, locuinta parter din imagine este formata din doua dormitoare destul de spatioase, o bucatarie multumitoare, o baie mare si una mica, de serviciu, dar si un living room mai mult decat generos.

Foarte usor poate fi confundata cu o casa de vacanta, si chiar poate fi transformata in asa ceva, dar cu arhitectura sa deosebita, prietenoasa si ergonomica, aceasta locuinta parter trebuie neaparat luata in calcul daca planuiesti sa construiesti o casa mica.

Asadar, daca intentionezi sa incepi constructia unei case mici, undeva la tara, proiectul despre care am vorbit in acest articol ti se potriveste perfect.