Bai sub 5 mp amenajate modern. Modele recent amenajate

Credeai ca baia ta de 5 metri patrati este atat de mica si nu exista idei viabile de amenajare pentru aceasta? Stai linistit, exista sute de idei frumoase cu bai mici amenajate modern. Unele bai amenajate modern deja sunt postate pe site iar alte bai asteapta ocazia sa fie prezentate publicului in articolele viitoare.

Niste bai frumoase si moderne sunt si acestea de astazi, sper sa prinzi si tu cateva dintre trucurile de amenajari interioare care le fac sa fie atat de apreciate. Iar daca aveai intentia sa te plangi ca baia ta are in jur de 5 mp si e mica ce sa mai spui de aceste bai foarte mici?? Probabil au in jur de 2-3 mp fiecare.

Pentru a reduce ocuparea spatiului din baie este recomandat sa renunti la cada obisnuita si sa folosesti o cabina de dus. O baie cu cadita de dus walk in este si moderna si rezistenta si nu ocupa mult spatiu. Daca, totusi, tii la cada neaparat, orienteaza-te spre o cada pe colt.

Nuantele recomandate in bai mici sunt de regula deschise. Pentru a inviora spatiul din baie trebuie sa se formeze mici contraste intre culori care sa iasa in evidenta. Ori intre doua culori de faianta/gresie sau intre nuanta peretelui si decoratiunile din baie.  Bej, albastru, galben sau chiar verde vor insufleti baia ta de sub 5 mp si o vor transforma intr-un spatiu primitor. Pentru ca este destul de mica, baia de sub 5 mp arata cel mai bine cu contraste intre culoarea peretilor si decoratiuni. Decoratiunile poti fi diverse, pornind de le covoare, perdele sau chiar obiecte de mobilier. Obiectele sanitare ar trebui sa fie albe.