Fototapetul este tendinta anului in amenajarea dormitorului

Anul acesta se poarta schimbarile WOW in dormitor. Un material minunat, folosit din ce in ce mai des in amenajari interioare, este fototapetul. Fie ca optezi pentru a personaliza un singur perete, toata camera sau chiar si tavanul, fototapetul iti va schimba radical aspectul dormitorului tau, il va face mai luminos si mai primitor. Astfel ai posibilitati infinite de a personaliza dormitorul tau cu fototapet, inclusiv cu imagini personale, si nu ai nici pierderi cum se intampla, de exemplu, in cazul tapetului clasic.

Despre fototapet am mai discutat in urma cu cateva zile cand ti-am prezentat aceste 102 modele de fototapet absolut incantatoare. La cererea ta am facut si un video cu lipirea fototapetului in care ti-am aratat pas cu pas cum se face. E usor de lipit si nu necesita sa fii mester in amenajari interioare. Iar pentru cei mai sceptici, am scris si despre diferenta dintre tapet si fototapet.

Asadar, eu iti propun sa vezi aceste fabuloase idei cu fototapet in dormitor si sa aplici si tu in dormitorul tau aceasta metoda de amenajare. Iata ce modele de fototapet iti propun pentru dormitor:

Daca ti-au placut ideile nu uita ca suntem prezenti si pe retelele de socializare. Zi frumoasa!