7 bucatarii de TOP pentru un sezon de amenajari interioare 2021 de EXCEPTIE

Toate sunt frumoase. Toate sunt modele noi. Toate au fost amenajate cu bun gust si rafinament. Inspiratie maxima iti doresc!

Anul acesta o sa fie cel mai bogat an din amenajarile interioare ale ultimilor 5 ani. Totul a inceput in ultima parte a lui 2020 cand lumea toata s-a apucat de renovat cate ceva. Timpul a trecut repede si cei care aveau de facut proiecte mai serioase de amenajari interioare, cum ar fi amenajarea unei bucatarii de la zero, vor incepe treaba. Apropo de asta, iti recomand sa vezi cat a costat amenajarea acestei superbe bucatarii moderne!

Evident, toti cauta idei noi, idei actuale, idei care sa nu se ofileasca in cativa ani de la implementare. Se pare ca parchetul in bucatarie va fi un must have. Evident, un covor in bucatarie, bine plasat, va crea o ambianta placuta.

Desi o credeam invechita, iata ca si in acest sezon de amenajari interioare bucatarii se poarta faianta marocana.

Credeai ca nu se mai poarta albul in bucatarie? Ma refer la albul din mobilierul de bucatarie. Uite ca si in sezonul asta vom avea parte de multe bucatarii amenajate cu mobila de bucatarie alba. Evident, va fi la mare cautare mobila de bucatarie crem si mobila de bucatarie in nunate de capucino.

Tii minte ca anul trecut ti-am spus ca mobilierul de bucatarie fara manere va fi din ce in ce mai la moda? Anul asta sa te astepti la multe bucatarii cu mobila fara manere.

Dar iata ca si gresia are ponderea sa in amenajarea pardoselii din bucatarie. De retinut ar fi ca vremea placilor mari de gresie, mari si lucioase indeosebi, a cam apus. Orientarea gospodinelor se face catre modele de gresie usor de intretinut.

Multumesc pentru atentie. Sper ca bucatariile acestea ti-au deschis ochii si te-au luminat asupra designului viitor al bucatariei tale. Spor la amenajat!