Proiect amenajare bucatarie moderna. Cat au costat electrocasnicele si mobilierul

Bucataria casei este probabil camera in care se pune cel mai mult suflet atunci cand se face amenajarea sau renovarea. O bucatarie frumoasa si moderna, precum cea din acest articol, se amenajeaza cu multa truda si migala dar si cu costuri destul de mari. Insa rezultatul final este pe masura efortului depus la amenajare si te face sa uiti de tot, oferindu-ti in schimb o binemeritata tihna atunci cand servesti masa sau gatesti in bucataria ta cea noua.

Bucataria de astazi a aparut la noi pe site prin bunavointa doamnei Laura I. care a binevoit sa ofere detalii importante despre locul achizitionarii si pretul fiecarui material, obiect de mobiier sau aparat electrocasnic folosit la amenajare. Daca esti curios sau interesat de costul final al amenajarii unei astfel de bucatarii cochete ramai pana la final focusat pe acest articol.

Mobila de bucatarie. Elementul central al oricarei bucatarii este mobila de bucatarie. Mie imi plac la nebunie, atat contrastul dintre albul mobiliei de bucatarie si electrocasnicele negre dar si combinatia dintre alb si stejar a mobilierului de bucatarie iar faptul ca si gresia completeaza designul, fiind tot o nuanta care imita stejarul, face din aceasta bucatarie una de vis. Sute de modele am prezentat de-a lungul anilor pe acest site dar cea mai recenta colectie este absolut superba. Cele mai noi modele de mobilier de bucatarie sunt acestea.

In cazul de fata mobilierul de bucatarie are dimensiunea de 4 metri si este facut la comanda de catre firma Naturlich, a costat initial 10.000 lei dar beneficiarul a primit un discount, astfel ca la final a platit in jur de 8000 de lei cu montajul inclus. Chiuveta de granit este cumparata din Leroy Merlin si a costat 650 lei. Masa si scaunele sunt achiziționate de la Homelux si au costat in total 800 lei. Jaluzelele “day and night” sunt achiziTionate din Jysk la promotie, costand doar 200 de lei in loc de 400.

Gresia si faianta. Cele mai mari batai de cap le ai inainte sa alegi un model de gresie si de faianta pentru bucataria ta. Asta din cazuza faptului ca sunt mii de modele pe piata, care de care mai frumoase. Pe acest site vei gasi sute de modele de faianta si gresie pentru orice gust. Cele mai recente modele de gresie si faianta pentru bucatarie sunt acestea.

La amenajarea acestei bucatarii pardoseala este  placata cu gresie care imita parchetul de stejar si este achiziționata din Dedeman la pretul de 47 lei pe mp. Faianta folosita pentru placarea spatiului dintre  corpurile mobilierului de bucatarie este cumparata tot din Dedeman la pretul de 80 lei pe mp.

Electrocasnicele. Acestea fac diferenta intre o bucatarie de duzina si o bucatarie moderna, sofisticata. Nu te zgarci sa cumperi cele mai ieftine electrocasnice deoarece risti sa se defecteze foarte repede. Gandeste-te ca la o investitie pe termen lung, pe minim 10 ani.
In aceasta bucatarie electrocasnicele sunt achizitionate de la magazinul online Emag, in principal. Cuptor electric Electrolux- 1200 lei, cuptor cu microunde Electrolux-1300 lei, plita Electrolux- 900 lei, prajitor de paine Electrolux- 100 lei, expresor de cafea De Longhi- 1000 lei, hota Pyramis- 900 lei, masina de spalat vase incorporabila Whirpool-1350 lei.
In total, toate acestea au costat in jur de 18.000 lei. La aceasta suma se mai adauga manopera montarii de gresie si faianta, a gletuirii si zugravirii bucatariei.
Voua cum va place aceasta bucatarie ? Ne vedem sa comentam pe pagina de FaceBook si pe grupul Idei Amenajari!