Gresie stil parchet in bucatarie? Cele mai selecte idei

In acest sezon de amenajari interioare se poarta foarte mult gresie stil parchet pe pardoseala din bucatarie. Odata cu sutele de modele de gresie care imita parchetul au aparut si noi designuri interesante cu bucatarii cu pardoseala placata cu gresie stil parchet. Si tare interesant arata!

Pentru astazi am selectat cam cele mai bune modele de bucatarii amenajate cu gresie stil parchet. Asadar, daca tot iti pui gresie pe pardoseala din bucatarie de ce nu incerci gresia care imita parchetul?

Inainte de a cumpara gresia care imita parchetul te sfatuiesc sa fii atent la calitatea acesteia. Nu pretul ar trebui sa fie barometrul de masurare a calitatii ci literele si numerele de pe cutia de gresie. Iti recomand gresie care incepe cu  AA sau A deoarece aceasta are un grad ridicat de rezistenta impotriva substantelor chimice folosite frecvent in bucatarie. Daca cumperi B sau C risti sa ai placi frumoase dar putin rezistente. De litera D nici nu poate fi vorba daca iti doresti ca sa ai gresie stil parchet in bucatarie care sa reziste la cateva spalari.

Totodata te sfatuiesc sa ai grija la calitatea gresiei, mai exact sa fie de calitatea 1. Daca pe cutia de gresie este scris 1A sau A1 inseamna ca este o gresie de calitate superioara.  Placile sunt perfect egale, calibrate, nu au fisuri pe suprafata si sunt foarte usor de instalat deoarece nu genereaza devieri unghiulare iar rosturile vor fi drepte.

Iata cateva bucatarii unde s-a folosit acest mod de aranjare a placilor de faianta:

Acestea au fost ideile. Nu uita ca in sectiunea >amenajari bucatarii < vei gasi cele mai frumoase idei.