Cele mai noi idei de amenajari interioare cu alb in bucatarie

In acest sezon de amenajari interioare tendintele s-au mai schimbat dar in bucatarii inca se poarta alb. Mobilier de bucatarie alb, electrocasnice albe, pereti albi, usi albe, decoratiuni cu mult alb ….

Expertii in interioare sunt increzatori ca un design modern pe baza de alb va dainui cel putin 10 ani. Indiferent daca bucataria este foarte mica, mica sau mare, la casa sau la apartament.

Alb este o culoare (de fapt este o non culoare) greu digerabila pentru multi, mai ales in bucatarie. Multi spun ca bucatariile amenajate cu mult alb ( mobila de bucatarie, pereti, decoratiuni) se intretin greu. Cei care au bucatarii albe spun contrariul. Pe cine sa credem? Se ne incumetam in acest sezon de amenajari interioare sa mizam pe alb?

Vezi si 1001 poze cu bucatarii !

Eu asa zic, sa ne uitam la tendintele in amenajari interioare din afara tarii deoarece acolo alb este in mare voga.

Chiar acum cateva zile ti-am aratat aceste bucatarii albe si am specificat ca tendintele in amenajari interioare din acest an nu au cum sa renunte de tot la aceasta superba culoare. Si se pare ca am avut dreptate. Iata cateva imagini cu bucatarii amenajate cu mult alb. Nu rata nici aceste poze cu bucatarii mici deoarece vei gasi si acolo multe bucatarii amenajate cu alb.

Asadar, esti gata sa mizezi pe alb in bucataria ta? Data viitoare iti voi spune cum sa creezi un constrast interesant cu alb in bucataria ta.