modele de faianta si gresie veche

Modele vechi de gresie si faianta

Cateva zeci de modele vechi de gresie si faianta

Se intampla sa mai se sparga o placa de gresie sau de faianta iar cand va duceti sa cumparati, nu mai se fabrica de ceva timp acel model. Ce e de facut?  O solutie ar fi sa renovati baia sau bucataria cu gresie si faianta nou nouta, modele noi. De amenajari interioare cu gresie si faianta ar trebui sa se ocupe doar cei care cu adevarat cunosc. Deci, daca vreti sa schimbati modelul de gresie si faianta schimbati-l .modele de faianta si gresie veche

Dar daca aveti nevoie de o placa doua din acel model de gresie sau de faianta veche? Si nu neaparat veche dar care nu se mai fabrica? Ei, iata ca in decursul anilor am strans o colectie frumoasa de modele. Avem o colectie impresionanta de modele vechi de gresie si faianta si o impartim cu dumneavoastra daca va trebuie. Sau poate facem schimb.

Poate aveti nevoie si dumneavoastra de cate o placa din modele de faianta si gresie vechi si de aceea va invit sa ne contactati si sa ne spuneti de ce placa de gresie sau faianta aveti nevoie si daca o sa o avem in colectie o sa va ajutam cu mare placere.

4 comentarii

  1. Aveti faianta bleou cu strobi de apa . Nu stiu daca ma exprim bine dar ma refer la aceea faianta care este jumate bleo si jumate alb si are scos in relief niste “pete” care imita stropul de apa >? Va multumesc

  2. Author

    Trimiteti-mi o poza prin formularul de contact pentru a imi da seama mai bine.Precizati si anul in care ati cumparat acel model de faianta.

  3. V-as ruga sa-mi trimiteti adresa dumneavoastra de e-mail si un eventual numar de telefon. Va trimit o poza cu modelul de gresie din apartamentul recent cumparat, si poate discutam daca il aveti cumva.

  4. Author

    La pagina contact puteti lasa detalii si de asemenea puteti incarca poza dvs.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.