gresie maro placata in baie alba mare de casa

Cat costa amenajarea unei bai

Sa amenajam o baie si sa aflam cat costa amenajarea acesteia. Stim ca nu toti locuiesc la curte asa ca o sa va spunem ce implica si cat costa sa amenajati o baie de la zero la curte sau la apartament. Pentru cei cu garsoniere avem o veste buna. O baie de la zero amenajata intr-o garsoniera costa cu 30% mai putin decat o baie amenajata intr-un apartament. E logic de ce nu? Pentru ca este o baie mica.

Cat costa o baie amenajata si utilata de la zero intr-o casa la curte. Daca sunteti fericitii posesori ai unei bucati de pamant pe care aveti asezata o casa, probabil ca vreti sa stiti cat costa sa amenajati baia. Sau sa o renovati total. Renovarea totala inseamna decopertarea peretilor si indreptarea lor, schimbatul tevilor si cumpararea altor obiecte sanitare. Amenajarile interioare cu baile implica niste costuri. Sa vedem cat costa .

Sa incepem sa facem calculele la cat costa o baie amenajata:

gresie maro placata in baie alba mare de casa

-Pregatirea suprafetei de placare cu gresie si faianta. Asta implica tencuirea peretilor sau dupa caz indreptarea lor. Turnarea sapei sau indreptarea celei vechi. Costul pentru aceasta manopera este undeva intre 150 si 450 lei

-Montajul usii si ferestrei. Costa in jur de 140 lei

-Placarea cu gresie si faianta si executia tavanului din baie. De obicei la baile noi se face un tavan nou din rigips sau polistiren pentru ca si faianta se va placa la drept. Costul aproximativ al placarii cu gresie si faianta si al montajului tavanului de rigips variaza intre  450 si 900 lei

-Instalatia sanitara si montajul obiectelor sanitare  si instalatia electrica. Acestea costa intre 450 si 700 de lei.

Pentru a iesi mai ieftin va recomand sa tocmiti baia la gata unui singur mester. Astfel veti obtine o reducere masiva de bani. Vedeti aici cateva preturi practicate  la amenajarea unei bai.

Cat costa amenajarea unei bai intr-un apartament la bloc. Fiind mai mica decat o baie la curte, o baie dintr-un apartament nu costa la fel de mult de amenajat. Costa cu 20 % mai putin decat amenajarea unei bai la casa. De ce ? Pentru ca spatiul unei bai la bloc este net mai mic decat cel al unei bai la curte.

2 comentarii

  1. Tin sa va felicit pentru site-ul dumneavoastra! Informatii utile in domeniul amenajarilor interioare! va doresc succes in continuare!

  2. Author

    Multumesc

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.