model gresie in romb culori gresie

Model de gresie placata in romb sau diagonala

Ce ar fi daca am alege gresie placata in romb ! O gresie poate avea propriul model sau ii putem face noi un model. Cand avem o gresie simpla si dorim a o infrumuseta putem sa o placam in stil romb.

Placarea in romb nu se face pornind paralel cu peretele  ci pe diagonala. Pentru inceput se taie o placa de gresie pe diagonala si se incepe placarea gresiei cu acestea.Asta e primul rand de gresie in romb. Celelalte randuri se vor succede si ne va fi foarte usor cum sa punem gresia in romb.

model gresie in romb culori gresie

La obtinerea unui astfel de model de gresie placata in romb se pierde cam  cu 15% material mai mult fata de pierderea la placarea de gresie model  simplu. Daca placati gresie in romb pe exterior folositi un adeziv pentru exterior iar daca placati gresie in diagonala in interior mai ieftin este un adeziv pentru interior.

Gresia ce se placheaza in romb este pretabila atat in bai si bucatarii cat si in dormitoare, livinguri sau holuri.

Un comentariu

  1. Chiar daca se pierde un picut mai mult, eu cred ca se merita, altfel arata in diagonala ca aspect. Bine, acum depinde si de gusturile clientului! De problema asta ma lovesc si eu care comercializez tapet lavabil. Clientul alege! 🙂

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.