tapet living room

Pret pe metru patrat lipit tapet

Tapetul este o extraordinara sursa de energie si de vitalitate atunci cand este inclus intr-un design interior adecvat. Nu mai este nici foarte scump si avand in vedere ca exista pe piata sute de modele de tapet, care de care mai interesante si mai frumoase, ar fi chiar pacat sa nu decorati macar un perete cu acest material minunat.

Daca in anii trecuti tapetul nu prea se cauta este bine de aflat ca astazi tapetul a devenit un must have in interiorul locuintei, lasand peretii zugraviti cu lavabil pe planul secund. Estimam ca in cel mult 3 ani moda tapetului va cuprinde 30 % din locuintele ce vor fi reamenajate. Asa ca fiti in pas cu tendintele in amenajari interioare.

mp tapet dormitor

Unde puteti lipi tapet ? In orice colt al locuintei dumneavoastra. In dormitor si sufragerie, in baie si bucatarie, pe hol sau chiar in birou. Inspiratie sa aveti si bani ca in rest gasiti pe piata multe modele de tapet, destinate pentru fiecare incapere in parte.

tapet living room

Despre tapet am mai scris articole aici si aici, ar fi bine sa aruncati o privire daca intentionati sa va lipiti singuri tapetul pe pereti, iar daca doriti ca lipirea sa fie facuta de un profesionist ar fi bine sa stiti cat costa un metru patrat de lipit tapet. Ei bine, din cercetarile noastre, putem spune ca manopera pentru lipit un mp oscileaza de la 10 la 22 lei. In functie de zona de resedinta dar si de tipul de tapet veti putea obtine cel mai bun pret la lipirea tapetului pe pereti. Va recomandam sa alegeti calitatea, atat la tipul de tapet cat si la experienta persoanei care il lipeste.

P.S. Daca doriti sa executati o lucrare de lipire tapet puteti apela aici. Gasiti preturi mai mult decat acceptabile si aveti garantia executarii lucrarii de catre profesionisti. Doar ca depinde si de zona dumneavoastra de domiciliu pentru a putea colabora cu echipa respectiva.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.