amenajari interioare stilul industrial

Stil industrial – 5 piese de mobilier in tendinte pentru 2018

Vrei sa obtii in interiorul casei tale un stil industrial adaptat insa anului 2018? Acest lucru este posibil prin intermediul unor piese de mobilier foarte trendy. Dar si adaptat stilului industrial. O masuta pentru cafea foarte joasa, etajere, canapele, cele mai frumoase mese pentru living …. toate iti permit sa obtii un decor modern. Sa vedem insa de ce ai nevoie.

O masuta dreptunghiulara joasa, din lemn cu nisa. Pentru un stil industrial ai nevoie de o piesa de mobilier de baza, indispensabila, chiar putin masiva, rustica…adica de o masuta de cafea. O nisa va face ca strucura sa fie mai light si iti va permite sa ai mai mult loc pentru reviste, telecomenzi, DVD-urile preferate… cel mai bine ar fi sa mizezi pe una din lemn in nuante deschise, usor gri si mat. Picioarele trebuie sa fie din metal pentru a imbina foarte frumos si materialele.

stil industrial

Canapeaua maro, din piele cu aspect invechit. Este dificil sa o detronezi. Este cea care va da tonul la tine in interior. Canapeaua pe colt este mult prea sic si se potriveste mai mult unui stil contemporan. Cel mai bine ar fi sa mizezi pe doua canapele simple, mai mici, puse fata in fata. Cateva perne de decor vor arata minunat.

Etajera fina si metalica. Metal pentru o camera in stil industrial? Bineinteles. Dar gata cu structurile mult prea masive. Ai nevoie de linii cat mai epurate care vor sublinia de minune decorul unei incaperi. Din aceste motive etajera trebuie sa se regaseasca in mici tuse pe o piesa de mobilier sau pentru a adaposti un obiect. Cel mai bine ar fi sa optezi pentru etajerele metalice ajurate care lasa sa treaca si lumina.

Fotoliul din material in nuante de maro. Se pare ca fotoliul din piele, ca de club  nu este un has been. Inca isi mai are locul sau bine stabilit intr-un decor in stil industrial. Dar si cel din material. Este cel care va veni cu un contrast interesant si care te va ajuta sa eviti un look 100% numai din piele. In nuante de maro se va potrivi de minune cu o canapea de piele maro.

O masa dreptunghiulara din lemn. Masa dreptunghiulara din lemn este un clasic deja. Se poate regasi atat intr-o casa cu un decor campenesc cat si intr-una cu decor scandinavian. Este o piesa de mobilier foarte usor de integrat. Cel mai bine ar fi sa mizezi pe una cu un aspect cat mai natural, cerata dar nu lacuita.

Mai mizeaza pe unele nuante precum griul, mariul, rosul, bejul sau negrul, dar si pe unele materiale precum fierul, betonul, lemnul, metalul, pielea sau marmura.

Si se pare ca in acest an, stilul industrial va incepe sa seduca din ce in ce mai multa lume. Un stil cu imperfectiuni multiple, dar pline de farmec, ideal pentru cei care iubesc si stilul de « loft ». Un stil care imbina cel mai adesea noul cu vechiul pentru cel mai frumos interior, un stil rafinat si cu un caracter puternic pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.