Tendinte in alegerea usilor in 2021

Aici, acum, afli ce modele de usi sunt la moda in acest fabulos sezon de amenajari interioare.

La inceputul oricarui sezon actorii din domeniu vin cu noutati pentru fiecare ramura in parte. Apar noi modele de gresie si faianta, noi tipuri de vopsea lavabila sunt scoase la raft, designul mobilierului se imbunatateste iar alegerea usilor de interior nu mai este lasata la voia intamplarii.

Acest articol isi propune sa trateze cateva aspecte de retinut pentru aceia dintre dumneavoastra care doresc sa cumpere usi de interior in locuinta recent amenajata sau renovata.

Vorbim de tendintele anului. De acum usile sunt parte integranta cu intreg designul locuintei iar cuvantul cheie care le defineste este ~calitate~.

Se poarta usi de interior din lemn masiv stratificat . Fie ca sunt usi din tei, pin sau stejar masiv, usile anului 2021 sunt alese cu grija iar materialele compozite cum ar fi MDM sau PAL sunt excluse din start. Vremea usilor de duzina, ieftine si lucrate defectuos, a apus. Clientii aleg sa plateasca mai mult dar sa aiba garantia ca produsul achizitionat nu-i va dezamagi.

usa-din-tei-masiv

Avantajele usilor din lemn masiv stratificat sunt demne de luat in considerare. Printre cele mai importante regasim:

Aspect frumos. Se integreaza perfect cu spatiul interior.

Izoleaza termic si fonic. Foarte important pentru confortul dumneavoastra.

Etanseaza perfect. Sunt prevazute cu o garnitura din plastic care se muleaza pe toc.

Finisaj ireprosabil. Nu veti gasi defecte datorita controlului amanuntit inainte de ambalare.

Asadar ar fi bine de luat in considerare solutia de alegerea a usilor din lemn masiv stratificat. Chiar daca sunt mai costisitoare fata de usile de duzina noi spunem ca merita efortul. Asta daca nu doriti ca la fiecare 3-4 ani sa schimbati usile din locuinta.