3 accesorii pentru depozitare cu un design sic

Cu cat ne instalam mai bine la casa noastra, cu atat ne dorim sa detinem din ce in ce mai multe lucruri – mai mici sau mai mari, dupa cum le gasim si dupa cum ne plac.

Astfel, la un moment dat, spatiul care inainte ni se parea extrem de darnic si incapator, incepe sa se reduca putin cate putin. Daca e sa respectam regulile ca la carte, ar trebui sa fim in acord cu o veche zicala care face trimitere la un principiu extrem de logic si echitabil – cand introduci un obiect nou in casa, este imperios necesar sa renunti la un altul (de preferat unul pe care nu l-ai mai utilizat ani intregi). In cazul in care nici aceasta variabila nu iti convine, ramai cu noi sa descoperi cele mai tari accesorii pentru depozitare.

Dulapuri cu rafturi la vedere. Nu mai este un secret, rafturile ne ajuta sa facem rost de spatiu dar si sa ne infrumusetam casa. Astfel, pentru a-ti depozita noile achizitii, nu ar fi rau sa alegi dulapuri cu rafturi la vedere. Aici, aseaza fiecare element cu grija, iar la final te vei putea bucura de ordine si spatiu. Singurul dezavantaj al acestor dulapuri consta in faptul ca de acum incolo, va trebui sa petreci mai mult timp stergand praful si aranjand obiectele respective.

Dulapuri suspendate. In cazurile extreme, respectiv atunci cand simti ca efectiv nu mai ai spatiu in dormitor, poti recurge la dulapurile suspendate. Datorita faptului ca acestea se pliaza perfect in acord cu inaltimea camerei, te poti folosi de tot ceea ce acestea ofera – mai mult spatiu pentru tine si, pe de alta parte, utilizarea unui spatiu care s-ar afla acolo cu sau fara sa-l iei in calcul. Pe de alta parte, daca preferi sa nu suspenzi nimic, insa sa utilizezi peretii, te poti indrepta spre rafturile verticale. Cu ajutorul acestora, nu va trebui sa faci niciun compromis in materie de spatiu.

Sistem metalic de rafturi. Cea mai buna incapere in care poti utiliza acest sistem este tocmai baia. Dat fiind faptul ca aici, aburii si vaporii de apa isi gasesc casa chiar si pe cea mai fina mobila, sistemul metalic nu va suporta nici un fel de problema de acest fel. Aditional, vei putea ordona toate elementele estetice pentru baie, acestea putand fi admirate din toate unghiurile posibile.