mobilier alb dormitor

Alege mobilier din lemn in casa ta !

Fiecare incapere din casa trebuie sa aiba propriul sau tip de mobilier din lemn deschis la culoare si alb. Un mobilier functional in holul de la intrare, unele structuri mai design in living, o predominanta a lemnului in dormitor. Descopera citind acest articol care sunt propunerile noastre.

lemn alb si deschis

Avantajele mobilierului din lemn deschis si alb. Tendinta mobilierului din lemn deschis la culoare si alb nu este una intamplatoare. Aceasta se poate explica in mare parte prin succesul stilului scandinav de amenajare, care este foarte trendy. Dar si datorita faptului ca toata lumea isi doreste un decor cosy, cat mai relaxant in care sa te simti cat mai bine.

Nu stii de unde sa incepi amenajarea livingului tau? Acest tip de mobilier este o valoare sigura. Prin intermediul unui mobilier deschis la culoare din lemn deschis si alb vei putea crea o baza moderna si neutra si sa conferi livingului tau atmosfera dorita prin intermediul unei selectii de accesorii.

Piese de mobilier functionale pentru un hol organizat si placut privirii. Holul este un spatiu interesant prin functia sa dubla. Acesta trebuie sa fie cat mai organizat si sa fie convivial in acelasi timp pentru a –i primi pe cei care trec pe aici.

Faimoasele piese de mobilier pentru pantofi sunt un must have. Holul trebuie sa fie luminos si deschis la culoare si mobilierul inchis la culoare nu prea are ce cauta pe aici. Pentru a justifica prezenta mobilierului din lemn deschis la culoare si in alb mai poti miza de exemplu pe o rama in aceleasi tonuri.

Un mobilier grafic pentru un living contemporan. Livingul trebuie sa fie cat mai bine organizat dar si agreabil si cosy. Aici cele mai potrivite sunt liniile elegante. O masuta de cafea cu un platou oval, o biblioteca ajurata…trebuie sa te joci aici cu structurile. Si lemnul si albul pentur mobilier sunt ideale daca ai ales un living in nuante de verde anason, turcoaz si chiar galben.

O majoritate de alb pentru o bucatarie practica si moderna. Bucataria este un amestec intre un spatiu functional si un loc de viata. Mobilierul trebuie sa fie deci sobru la nivelul bucatariei si mai elegant pentru locul de luat masa. Masa poate sa fie simpla, in nuante de lemn deschis si scaunele pot sa fie albe. Albul este ideal pentru ca tu sa te bucuri de o bucatarie luminoasa. Lemnul va putea sublinia de minune ansamblul creat.

Lemnul face ca dormitorul sa devina mai relaxant. Pentru a fi cat mai placut si mai relaxant, dormitorul nu trebuie sa fie nici prea inchis, nici prea colorat, nici prea alb. Pentru pat, dulapuri, tablie sau alte elemente, lemnul este cel mai potrivit. Albul ii va accentua efectul in mici tuse. Albul poate sa fie lacuit sau mat. Mai poti adauga unele nuante pastelate sau de albastru in fucntie de atosfera pe care vrei sa o obtii.

Si daca vrei sa obtii cel ai zen dormitor, trebuie sa profiti la maximum de sursele de lumina.

Albul poate moderniza baia. Albul va mari spatiul si o va face sa fie mai curata si mai moderna. Nuantele dechise de alb si de lemn deschis vor arata minunat alaturi de ratan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.