Amenajari interioare bucatarii cu sticla printata

Stiai ca trendul in amenajarea bucatariilor este folosirea de sticla printata in zona blatului in loc de faianta?

Daca nu stiai asta te invit sa ramai cu mine pentru a afla mai multe informatii despre sticla printata. O sa iti arat cateva idei superbe, o sa iti spun si ce este aceasta sticla printata dar o sa vorbesc si despre pretul pe mp.

Adoptarea sticlei printate in bucatarie este o alternativa care aduce un plus de stil si personalitate casei tale. La fel ca si faianta imprimata digital, sticla printata iti poate oferi orice peisaj doresti in bucatarie, chiar si imagini dragi tie.

Iata cateva idei frumoase. La final te astept sa povestim un pic despre preturi la sticla printata si colorata.

Daca ti-au placut ideile inseamna ca esti decis sa iti comanzi si tu sticla printata la bucatarie. Inainte de a comanda trebuie sa stii ca montajul sticlei printate se face neaparat de personal calificat. Altfel risti sa o spargi. Si costa destul de mult.

Daca o faianta pentru bucatarie costa in jur de 50 de lei/mp, in cazul sticlei printate preturile sunt mai mari. Astfel poti sa ajungi chiar si la 1500 de lei pe mp in cazul modelelor mai complexe. Pretul mediu pentru un metru patrat de sticla printata este de 600 lei.