Cele mai frumoase covoare pentru sufragerii

Cauti un covor pentru a completa spatiul gol din living room? Am venit cu cateva modele absolut fabuloase, covoare moderne pentru o casa de vis. Iti va fi greu sa alegi doar unul ­čÖé !

Probabil, cautarea unui covor potrivit este ultimul pas din amenajarea casei. Dupa ce ai ales un tablou care sa iti puna in valoare sufrageria, dupa ce ai ales o masuta de cafea potrivita gusturilor tale si dupa ce ai cumparat cele mai moderne si cochete draperii a venit vremea sa iti alegi covorul favorit dintre sutele de modele de covoare pentru living room.

Acum ceva timp ti-am spus si cateva sfaturi privind alegerea covoarelor. Poate te intereseaza.  Iar, ca sa iti usurez cautarile, am selectat cateva modele de covoare moderne potrivite cu exigentele din amenajarile interioare ale acestui an. Sper sa iti placa.

 

La final nu uita ca alegerea covorului trebuie facuta in functie de dimensiunea camerei.

Daca ai o sufragerie mica covorul trebuie asternut in fata canapelei, astfel incat in centru sa fie amplasata masuta de cafea. Alege dimensiunea covorului pentru un living de mici dimensiuni astfel incat covorul sa aiba latimea egala cu cea a canapelei. Se poate sa asezi si un covor mai ingust decat latimea canapelei dar, in acest caz, covorul va avea un rol mai putin practic si mai mult decorativ.

Daca esti fericitul posesor al unei sufragerii mari covorul poate fi asternut in fata canapelei, iar fotoliile sa fie amplasate chiar pe una dintre marginile covorului. Este indicat ca persoanele asezate pe fotolii si pe canapea sa simta sub picioare covorul. Un living room mare poate fi decorat atat cu un covor dreptunghiular cat si unul de forma rotunda sau ovala, ultimele doua variante fiind potrivite mai ales in tandem cu canapelele si fotoliile cu forme rotunjite.

Daca ti-a placut articolul te mai astept pe aici. Zi frumoasa!