Cat de bine arata alb si rosu in bucatarie! Ideile momentului

Iubesti culoarea rosu? Iti place sa vezi mult alb in amenajarile interioare din casa ta? Ce spui daca ai combina alb si rosu in bucataria ta? Ti se pare prea indraznet?

Eu zic sa ramai cu mine in continuare pentru a iti gasi inspiratia pentru a amenaja o bucatarie cu alb si rosu conform ultimelor tendinte. Promit multe poze reale cu bucatarii din casele romanilor , actuale, dar si cateva sfaturi utile pentru a nu gresi combinatia dintre alb si rosu in bucatarie.

Si, pentru a multumi o masa cat mai mere de pasionati de idei cu bucatarii amenajate cu rosu, voi prezenta si imagini cu nuante pornind de la rosu in combinatie cu alb.

Iata o selectie de bucatarii numai bune de implementat in casa sau apartamentul tau:

Mai vrei sa vezi imagini cu bucatarii alb-rosu? Ok, dar inainte iata cateva sfaturi despre cum sa faci aceasta combinatie astfel incat sa nu gresesti amenajarea:

  • Nu exagera cu rosul. Intr-adevar, rosu denota dinamism si vitalitate si da viata incaperii unde este folosit. Dar nu trebuie sa exagerezi, nici daca utilizezi rosu in mobila de bucatarie sau celelalte obiecte de mobilier din bucatarie, nici daca il folosesti la accesorii si decoratiuni, nici daca utilizezi rosu la culoarea peretilor sau a gresiei si a faiantei. Nu. Nu exagera. Fiind o culoare puternica, rosu va strica aspectul bucatariei. Recomand sa il folosesti pentru a creea contrast. Lasa albul sa fie dominant in bucataria ta.
  • Mobila de bucatarie lucioasa sau mata? In cazul unei bucatarii mici unde rosu este in proportie de aproape 40% din mobila de bucatarie, se recomanda mobila mata. Daca ai o bucatarie mare, mobila lucioasa este alegerea. De fapt, tendintele anului acesta dar si a anilor trecuti au fost orientate catre mobila de bucatarie lucioasa. Si nu doar la bucatariile alb si rosu ci la orice combinatie de bucatarie din MDF infoliat sau vopsit.

Ti se pare prea de tot sa combini albul cu rosu? Iti recomand atunci bucataria complet alba. Vezi aceste bucatarii cu mobila de bucatarie alba si spune-mi apoi daca esti multumit. Daca nu, eu tot recomand combinatia rosu-alb in bucatarie.