Gri in bucatarie. Combinatii superbe pentru bucatarii perfecte!

Gri este nuanta care se adapteaza usor oricarui stil de amenajare si arata bine aproape in orice combinatie. Daca mizezi pe gri in casa ta nu vei obtine doar o atmosfera calma si versatila, casa ta va fi una eleganta si in tendinte.

La bucatariile moderne, gri este la mare cautare. In prima parte iti voi arata cele mai frumoase amenajari interioare cu gri in mobila de bucatarie. Indiferent ca ai o bucatarie mica sau mare, la apartament sau casa, ideile acestea sunt potrivite oricarui tip de bucatarie. Practic, daca nici imaginile de mai jos nu te vor convinge, iti propun sa nu mai insisti pe gri in bucatarie.

In partea a doua a articolului iti voi spune cum te poti reorienta foarte usor catre alb in bucatarie sau rosu, poate portocaliu. Totusi, daca tii mortis sa ai un design interior care sa includa gri in bucataria ta, iti voi arata si cateva combinatii de succes cu gri in bucatarie.

Amenajari interioare bucatarie. Combinatii de gri

Cel mai bine pentru bucataria ta, daca iti place atat de mult griul, iti recomand sa te orientezi spre combinatii intre gri si alta nuanta. Mizeaza pe gri in nuanta mobilei de bucatarie si contrasteaza folosind o nunata care sa iti puna griul si mai mult in valoare. Iata cateva exemple de bucatarii gri:

Gri cu rosu in bucatarie.

Gri cu galben in bucatarie.

Gri cu crem in bucatarie.

Asadar, vrei gri in bucataria ta? Daca il integrezi in nuanta mobilierului de bucatarie vai face o treaba foarte tare. Alte modele de bucatarii gasesti mai jos.