5 sfaturi din amenajari interioare care te vor lasa cu bani in buzunare

Sa presupunem ca vrei sa iti amenajezi locuinta. Iti imaginezi tu ceva dar nici nu iti dai seama ce te asteapta! Pentru a te ajuta in acest sens iti voi da 5 sfaturi care te vor lasa cu bani in buzunare la finalul lucrarii. Nu, nu vei face economie. Doar nu vei mai risipi banii aiurea.

Sfat 1. Alege cu grija firma sau echipa care te va ajuta sa iti indeplinesti visul de a avea o locuinta superba. De cum sa iti alegi mesterul care iti va amenaja casa depinde rezultatul final. Daca nu e ok trebuie sa refaci. Alti bani aruncati. Cere recomandari si supravegheaza lucrarea.

Sfat 2. Negociaza la pret dar nu la calitate. Ca sa iti faci o idee despre pretul amenajarii te poti inspira de aici despre pretul renovarii unui apartament. La case e la fel. Iti recomand ca inainte sa te arunci in negocieri absurde sa verifici lista de preturi reale la amenajari interioare din acest sezon de constructii.

Sfat 3. Stabileste-ti de la inceput un buget mic deoarece la final vei constata ca ai cheltuit mai mult. Am scris aici despre amenajarea locuintei cu un buget limitat. Este inevitabil ca bugetul initial va fi depasit. Asteapta-te sa dai pana la 20-30 % mai mult.

Sfat 4. Cumpara materiale de constructii si amenajari online, comparand preturile. Chiar daca vei comanda de la mai multe magazine, comenzile venind rasfirat, la final vei face economie deoarece multi comercianti au preturi bune doar la anumite produse. Ei compenseaza asta prin adaos mai mare la celelalte produse.

Sfat 5. Alege solutii de amenajare pentru casa ta care sa fie in tendintele actuale. Pe www.IdeiAmenajari.ro gasesti mereu cele mai proaspete idei de amenajare a casei. Alegand dupa ureche solutia de amenajare vei constata, peste cativa ani, ca locuinta ta nu mai are persoanalitate si ca inspira un aer de vechi. Alti bani, alta distractie!

Sper ca ti-au fost utile sfaturile, desi poate te-ai fi asteptat sa gasesti mai mult. Mai citeste o data si incearca sa intelegi ce a vrut autorul sa spuna. Vei constata ca exista moduri de  a cheltui cu folos banii cu amenajarea casei la care nu te-ai fi gandit.