Cum alegem echipa de meseriasi care ne va amenaja casa

Acest articol este foarte important  pentru cine doreste sa construiasca o casa sau sa o amenajeze si va recomandam sa il cititi cu atentie. Stim cu totii ca visul oricarei familii este sa aiba propria locuinta amenajata perfect si, din acest motiv, ne-am gandit sa va ajutam la alegerea celei mai competente echipe de meseriasi.

La finalul articolului veti gasi un link care va va duce catre un site cu echipe calificate de constructori de case si finisori in constructii si amenajari interioare-exterioare.  Iata ce trebuie sa aveti in vedere.

1.Plecati de la premisa ca doriti calitate, nu cantitate. Aici ne referim, evident, la preturile practicate de firmele si echipele de meseriasi de pe piata. Daca umblati doar sa gasiti cel mai mic pret atunci s-ar putea ca lucrarea sa nu iasa conform cerintelor dumneavoastra. Iar remedierea acesteia va costa mai multi bani, daca se va gasi cineva sa lucreze dupa cei care au gresit.

2. Lasati meseriasii sa va recomande materialele. Chiar daca vi se va parea ciudat si poate ca va imaginati ca acestia au un avantaj in a lucra cu anumite marci de materiale de constructii, de cele mai multe ori acestia vor doar sa lucreze cu materialele cu care au mai avut de-a face si cu care au facut lucrari de calitate.

3. Alegeti, nu culegeti. Inainte de a incepe lucrarea, chiar cu cateva saptamani inainte, luati legatura cu mai multe echipe. Apoi, in urma discutiilor, faceti o lista scurta si stabiliti o intalnire. Daca oamenii v-au convins si sunt seriosi nu faceti greseala de la punctul 1. Si mai e ceva: meseriasii se cam cunosc intre ei iar daca veti deveni obsedat de gasirea echipei perfecte dar in acelasi timp doriti sa fie cea mai ieftina, s-ar putea sa luati teapa. E posibil sa ramaneti cu lucrarea nefacuta si, in lipsa de oferte serioase, veti recurge la meseriasi marunti si slab pregatiti, doar-doar veti termina lucrarea.

Sunteti pregatiti sa amenajati locuinta sau sa va construiti o casa? Daca sunteti din Ramnicu SaratBuzau, Bucuresti, sau Gorj va recomandam> aceasta echipa <. Contactati-i pentru o estimare si spuneti-le ca ati auzit de ei de pe site-ul IdeiAmenajari.ro.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.