Cum se aplica primul strat de glet armat cu plasa din fibra de sticla

Invata sa gletuiesti singur! Ti-am adus un videoclip nou, din care vei invata cum se gletuieste corect. Cu participarea exclusiva a Mariei Stroe, frumoasa prezentatoare a stirilor de la 19:30, de la postul TV Buzau. Multumim, Maria !

Anul acesta ne-am propus sa dezvoltam canalul de YouTube IdeiAmenajari, asa ca vom posta zeci de filmulete despre cum se fac anumite etape din amenajari interioare si exterioare. Muncim din greu pentru a iti aduce informatii corecte si complete despre tot ce tine de nisa constructiilor si a finisajelor.

Dar, pentru a performa, avem nevoie si de ajutorul tau, asa ca te invit sa te abonezi la canalul nostru. Dorim sa fondam o comunitate unita, unde informatiile sa fie la indemana oricui. Daca vei avea nelamuriri iti vom raspunde  in timp record la comentariile de pe canal, pentru ca tu sa nu ramai in pauza cu lucrarea. Ne-ar onora daca  vei fi in continuare alaturi de noi.

In clipul de mai jos vei vedea cum sa aplica corect primul strat de glet intr-o camera veche, care a mai fost zugravita anterior. Toate etapele esentiale pentru o lucrare de  gletuire de calitate le vei vedea in acest clip realizat intr-o atmosfera prietenoasa, pentru ca tu sa intelegi mai usor. Nu ezita sa distribui acest articol pe retelele de socializare unde esti conectat.

Zi minunata sa ai ! Pentru idei frumoase cauta in categoriile de pe site.