televizoare ieftine

Cum sa gasim televizoare ieftine dar bune

Intr-o piata a televizoarelor intr-o continua expansiune, unde saptamanal apare un nou model, probabil ca va imaginati ca gasirea unui televizor bun si ieftin este o lupta cu morile de vant.

Produsele noi vin cu tot felul de facilitati care de care mai interesante, iar calitatea imaginii, diagonala si conexiunea cat mai rapida la internet sunt criterii pe care producatorii de televizoare le duc pe cele mai inalte culmi, cu fiecare upgrade al unui produs existent sau prin scoaterea pe piata a unor modele noi.

Nu va panicati ! Cu putina perseverenta o sa cumparati un televizor de calitate la un pret decent. Si cum va aflati in fata ecranului ati putea-o face online, simplu si comod.

Iata o lista de televizoare ieftine de unde sa alegeti produsul potrivit. Va recomandam sa cititi cu atentie specificatiile fiecarui televizor dar si parerile celor care au cumparat deja produsul respectiv.

De ce televizoare ieftine

Orice om isi doreste sa aiba parte de cea mai clara imagine atunci cand vizioneaza serialul preferat. Gratie progresului despre care spuneam la inceputul articolului, in anul acesta, putem avea chiar si un smart tv la un pret destul de bun. Iar vizionarea va fi si mai interesanta deoarece, dupa cum bine stiti, un televizor smart se poate conecta la internet si va poate reda orice continut media, exact ca si cum ati viziona in fata calculatorului.

Producatori consacrati  ca : Samsung, LG, Philips, Sony, Panasonic si chiar Toshiba au, pe langa televizoarele de top gen 4 K sau 3 D si smart tv-uri HD sau full HD la preturi decente, perfecte pentru amplasarea in living room sau dormitor.

televizoare ieftine

Nu mai ramane decat ca dumneavoastra sa va sfatuiti cu familia asupra unui model de tv si sa il cumparati, deoarece oferte avantajoase sunt destule.

Ce tip de televizor sa aleg

Da. Este o dilema alegerea televizorului. Multi oameni gresesc si cumpara produse nepotrivite deoarece nu stiu ce inseamna anumite denumiri de televizoare. Tocmai din acest motiv va vom explica mai jos care sunt cele mai intalnite tipuri:

  • Full HD. Au o claritate impecabila si sunt cele mai intalnite tipuri de televizoare de pe piata. Au o rezolutie maxima a imaginii de 1920 x 1080 pixeli.

  • Ultra HD 4K. Claritatea imaginii este de 4 ori mai buna decat in cazul full HD. Momentan acestea sunt cele mai performante televizoare. Asadar imaginea este perfecta. Au o rezolutie maxima a imaginii de 3840 x 2160 pixeli.

Si acum ca ati aflat cum sa alegeti un televizor din punct de vedere al calitatii imaginii nu mai ramane decat sa va hotarati si asupra diagonalei. Va recomandam sa tineti cont de marimea camerei unde o sa il amplasati, mai exact de distanta de la televizor pana la punctul de vizionare . Nu va lasati furati de dimensiune. Iata recomandarile pentru a alege diagonala potrivita :

  • diagonala de 76 – 101 cm( distanta de 3,5 – 4,5 m)
  • diagonala de 101 – 127 cm( distanta de 4,5 – 5,5 m)
  • diagonala de 127 – 152 cm( distanta de 5,5 – 7 m)

Speram ca sfaturile din acest articol sa va fi ajutat la alegerea unui tv bun si ieftin, care sa va tina foarte mult timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.