dvr sistem

Functii care ar trebui sa fie prezente in dotarile unui sistem de supraveghere video

Supravegherea video este o modalitate excelenta prin care iti poti consolida siguranta casei. Evident, pe langa ea, trebuie sa iti dotezi casa si cu alarma sau cu incuietori de ultima generatie. Este clar insa, ca poate sa te ajute foarte mult pentru indepartarea potentialilor hoti sau pentru prinderea lor, in cazul in care acestia indraznesc sa intre si sa sustraga ceva.

Supravegherea video nu mai este de mult un element simplu. Daca inainte tot ceea ce facea era sa asigure filmarea pe timp de zi sau in momentele in care era lumina, iar asta se facea la o calitate slaba, astazi, calitatea filmarii este una excelenta iar functiile cu care sunt dotate sistemele de supraveghere sunt cu adevarat impresionante. Evident, unele functii sunt extrem de utile, in timp ce altele pot fi total inutile.

Care sunt functiile pe care ar trebui sa le aiba sistemul tau de supraveghere video?

  • Sa aiba camere dotate cu infrarosu. Este o necesitate uriasa, deoarece pot sa ofere imagini de buna calitate inclusiv pe timp de noapte. Camerele dotate cu leduri infrarosu filmeaza fara probleme 24 de ore din 24 si pot fi extrem de performante;
  • Sa aiba camere dotate cu senzori de miscare. Senzorii de miscare sunt o adevarata revolutie pentru supravegherea video, deoarece in felul acesta este asigurata o supraveghere  corecta doar in momentele cu adevarat importante ( atunci cand se misca ceva in cadru). Niste camere dotate cu senzori de miscare nu sunt scumpe, asadar, o astfel de dotare este esentiala.
  • Sa dispuna de camere Wireless. Desi tehnologia cu fir isi face foarte bine treaba, este mult mai indicat sa optezi pentru unul dintre sutele de sisteme de supraveghere wireless.Acestea elimina riscul de taiere a firelor si sunt mult mai flexibile.
  • Sa aiba un DVR bine echipat. DVR-ul este elementul central al sistemului de supraveghere video, asadar, este bine sa fie echipat cu cat mai multe canale pentru camere, cu HDD-uri incapatoare pentru stocarea imaginilor, cu posibilitatea de compresie de buna calitate si cu posibilitatea de a se lega la un sistem de alarma.

dvr sistem

Asadar trebuie sa retineti ca un sistem de supraveghere performant poate sa rezolve o multime de probleme si poate sa ofere liniste oricarui proprietar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.