Pompele de caldura. Alegerea inteligenta pentru un viitor verde

Povestea de succes Vaillant a inceput in anul 1874, cand Johann Vaillant, cel de-al zecelea copil al familiei, si-a deschis propriul sau atelier. Inca de atunci, Vaillant a devenit si s-a mentinut in pozitia de lider de piata in domeniul tehnologiei instalatiilor de incalzire si ventilatie. Astazi pompele de caldura pe care le produce sunt repere ale performantei, flexibilitatii si economiei resurselor.

 aroTHERM 5, 8, 11 si 15 kW – cel mai compact sistem de incalzire regenerabila

-Putere de 5, 8 kW (monofazic), 11 si 15 kW (trifazic);

-Sistem reversibil pentru incalzire si racire active;

-Sistem care consta dintr-o pompa de caldura instalata in aer liber si o unitate hidraulica de interior, ideal pentru extinderea eficienta a unui sistem de incalzire existent, pentru a crea un sistem hibrid;

-Instalare rapida prin intermediul unitatii hidraulice preinstalate

-Control intuitiv si management hibrid eficient cu multiMATIC 700/4.

De ce aroTHERM?

aroTHERM este solutia perfecta oferita de un sistem regenerabil pentru incalzire si racire. Atat pentru noile locuinte, cat si pentru cele existente, pompa de caldura aroTHERM aer-apa poate asigura o incalzire a spatiului la un pret scazut si ofera de asemenea pana la patru ori mai multa caldura decat un calorifer electric care utilizeaza aceeasi energie. Produsa cu materiale de inalta calitate in fabricile Vaillant din Europa, este usor de instalat si de operat, are un design modern si atractiv si are nevoie doar de un panou de control pentru a gestiona intregul sistem.

Prin utilizarea parametrului triVAI, clientul va beneficia automat de cea mai mare eficienta, costuri mai mici si de cea mai mare protectie a mediului.

Sistem de management hibrid

Sistemul Hybrid monitorizeaza, calculeaza si selecteaza automat daca este mai eficient din punct de vedere al costurilor ca incalzirea sa fie furnizata de pompa de caldura sau de cealalta sursa disponibila. Calculul este efectuat pe baza temperaturilor exterioare, a necesarului de incalzire si a tarifelor specifice de energie, care sunt pre-programate in multiMATIC VRC 700/4 si in functie de acesta are loc comutarea automata intre cele doua surse, dupa cum este necesar.

flexoTHERM – caldura pentru 3 surse posibile de energie

-Design modern si atragator pentru orice locatie;

-Modul Plug & Play pentru racire pasiva, integrat in structura pompei de caldura;

-Modulul de comanda VRC 700 permit controlul usor al sistemelor hibride;

-Eficienta maxima: eticheta energetica A ++;

-Disponibila in variantele de 5, 8, 11, 15 si 19 kW;

-Posibilitatea de a conecta pana la trei surse de energie – pamant, apa sau aer.

Un salt tehnologic

Prin gama flexoTHERM, Vaillant le ofera beneficiarilor cea mai recenta evolutie tehnologica a pompelor de caldura. Tehnologia EVI (Enhanced Vapor Injection) atinge niveluri deosebit de mari de randament sezonier, mult peste cele obtinute cu orice alta tehnologie a compresoarelor, aplicata pompelor de caldura apa-apa sau geotermala.

Gama flexoTHERM este cea mai buna alegere pentru economisire si operare eficienta, iar prin optiunile oferite livreaza fiabilitate maxima. Prin gama sa de accesorii, permite configurarea unui sistem de aer-apa (aroCOLLECT), a unui sistem de apa-apa (fluoCOLLECT) sau de racire pasiva (VWZ NC). Aparatele sunt extrem de silentioase, datorita managementului nivelului sonor piHARMONIC, performant in controlul frecventei, pentru a evita disconfortul urechii umane.

Iar toate aceste facilitati sunt comprimate intr-un design modern, ce ofera posibilitatea integrarii cu usurinta in spatiu.