Iti doresti un semineu electric Iata cum se construieste pas cu pas

Un semineu electric este conceput astfel incat sa dea caldura si sa arate la fel ca un semineu pe lemne dar, in acelasi timp, sa fie mult mai practic. Este conceput astfel incat sa redea stralucirea flacarilor dintr-un semineu clasic si iti ofera caldura doar la apasarea unui buton.

Asadar ai scapat de fum si de cumparat combustibil solid pentru a il alimenta. Ca design un semineu electric este la fel ca un semineu clasic, modele frumoase poti vedea si aici. Diferenta majora fiind faptul ca un semineu electric are in loc de focar un aparat electric format dintr-o rezistenta si o aeroterma care da caldura.

Modele de seminee vei gasi daca rasfoiti articolele de pe site, astazi voi arata cum se construieste un semineu decorativ astfel incat sa arate la fel ca cel din imaginea de mai jos.

Cea mai simpla varianta este sa il construiesti din profile pentru rigips si sa il plachezi cu placi din gips carton antifoc. Pentru inceput ai nevoie de aparat sau macar sa stii dimensiunile acestuia astfel incat sa lasi golul pentru ca semineul electric sa se potriveasca exact. Dar cum iti doresti sa ai un semineu care sa dea si caldura sunt absolut convins ca vei cumpara semineul electric inainte sa incepi constructia.

Iata pasii construirii unui semineu electric:

 

Asa-i ca este destul de simplu de construit? Sper ca ti-au fost utile imaginile. Intrebari si comentarii se pot posta pe pagina noastra de FaceBook.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.