Maro in sufragerie? Vezi cele mai frumoase idei

Candva maro era o nuanta evitata in amenajarea casei. Astazi insa a inceput sa fie din ce in ce mai utilizata la decorarea casei si, trebuie sa recunoastem, arata bine de tot maro in sufragerie.

Un living room clasic sau modern unde maro a fost folosit la zugravirea unui perete va crea un contrast interesant cu tavanul alb. Cel mai indicat ar fi sa zugravesti un perete cu maro sau nuantele sale iar ceilalti pereti sa ii zugravesti in nuante deschise de crem, bej sau nuanta cafelei cu lapte.

Dar si un living room complet zugravit in maro va arata perfect daca vei crea contrast cu tavanul alb si cu piesele de mobilier in nuante mai deschise sau in alte culori. Referindu-ma strict la mobilier, o canapea maro intr-un living room modern sau rustic va arata extraordinar. Trebuie sa recunoastem ca astazi maro in sufragerie este o culoare benefica, plina de vitalitate si energie.

Iata cateva imagini despre cum arata maro in sufragerie:

RECOMANDARE: Alege cu grija masuta de cafea pentru living room!

SFAT PRO: Nu uita sa amplasezi un tablou in sufrageria ta maro!

 

 

Combinatia dintre maro in sufragerie si pardoseala inchisa, tot in aceeasi nuanta, este recomandata in incaperile mici. Daca ai o sufragerie generoasa mergi pe pardoseli deschise la culoare. Ai mai jos doua exemple, prima imagine infatisand un living mic si a doua aratandu-ne o frumoasa sufragerie mare unde s-a folosit maro.

Asadar, dupa ce am vizualizat imaginile de mai sus, pline de inspiratie si de o calitate evidenta, sa facem o recapitulare si sa concluzionam cum trebuie sa amenajam un living room cu maro astfel incat sa arate frumos. In primul rand iti recomand sa folosesti alb la tavane. Fie ca iti doresti sufragerii cu scafe si lumini sau doar un living room amenajat elegant, alb este cea mai buna solutie pentru tavan.

Pardoseala poate fi din parchet, gresie, sau mocheta. In cazul unui spatiu mic iti recomand sa mergi tot pe nuante inchise. Daca spatiul tau este mare ar fi bine sa creezi contrast intre maroul de pe perete si o pardoseala deschisa la culoare. O canapea maro pe o pardoseala alba sau crem arata superb. Peretii pot fi zugraviti integral cu maro sau derivate din acesta intr-un living mic insa aici ar trebui sa te opresti cu folosirea acestei nuante.

Mobila din livingul maro este musai sa sa fie deschisa la culoare. In cazul in care doresti sa folosesti maro in sufragerie si aceasta este cat de cat spatioasa dar vrei sa te rezumi doar la un perete, iti recomand sa mergi pe combinatia albastru cu maro sau maro cu crem. Daca doresti sa creezi un contrast intre perete si mobilier cea mai buna varianta ar fi o canapea maro si un perete portocaliu. Da, portocaliu este o culoare care se foloseste nu numai in bucatarie sau dormitor ci si in living room ­čÖé .

Iti doresc succes la amenajarea locuintei si fie ca sufrageria ta sa arate cel mai fain. Evindent alaturi de mai mult sau mai putin maro.