Amenajari INTERIOARE de vis: 17 dormitoare moderne pentru case si apartamente

De ce nu ai spus ca vrei noutati despre dormitoare moderne? Recunosc, am lasat amenajarea dormitorului pe plan secund in ultima vreme, asta si pentru ca am deja o colectie de amenajari interioare cu mii de poze cu dormitoare fabuloase care inca este in tendinte.

Dar, cumva, aceasta galerie foto a crescut prea mult si nu as vrea ca aceste 17 idei cu dormitoare moderne sa se piarda printre sutele de poze bune de acolo.

Asadar, daca esti pasionat de amenajarile interioare moderne si vrei idei pentru dormitorul tau mare sau mic, din apartament, garsoniera sau din casa, ramai cu mine pana la final si vei vedea top 17 modele de dormitoare moderne pe care nu le-ai mai vazut in alta parte. Sau le-ai vazut, probabil le-au copiat de la noi pozele.

In acest calup de poze iti vei gasi inspiratia si vei decide stilul de amenajare interioara pe care il vei folosi in dormitorul tau modern aflat in renovare.

Un dormitor mic, amenajat la mansarda. Tendintele anului, pe care le-am expus acum cateva zilele sunt si de aceasta data confirmate, inca se poarta tapet in dormitor. Si arata bine. Se stie, am postat cateva articole cu modele de dormitoare moderne amenajate cu tapet. Daca te intereaza, cauta-le.

Un dormitor pentru copii. Inca e la moda gri in dormitor. Am mai postat astfel de idei si in trecut. Daca te intereseaza mai multe modele de dormitoare pentru copii nu ezita sa cauti in site.

Dormitor matrimonial amenajat la mansarda. Poti gasi si alte idei de dormitoare moderne amenajate la mansarda pe acest site.

Un dormitor modern amenajat fastuos, cu tapet si draperii rosii. Vezi si aceste modele de dormitoare amenajate cu tapet. Daca vrei idei poti vedea aici draperii rosii.

Un dormitor amenajat in tonuri inchise. Daca iti place lustra poti sa vezi aici mai multe modele de corpuri de iluminat pentru dormitor.

Dormitor mare, modern amenajat in tonuri linistitoare. Vezi mai multe dormitoare mari, daca ai spatiu sa amenajezi unul in casa.

Dormitor de apartament amenajat cu gresie si vopsea decorativa tip stucco venetian ce imita efectul de marmura.

Dormitor mare, modern, plin de viata, decorat cu un fabulos fototapet. Vezi si aceste superbe modele de dormitoare mari.

Un dormitor mic, amenajat modern cu tapet imitatie caramida aparenta. Mai multe modele de tapet imitatie piatra si caramida aici.

Alt dormitor primitor decorat cu panouri decorative din lemn.

Dormitor de apartament decorat cu un covor modern. Trebuie sa vezi si aceste covoare moderne super colorate.

Dormitor cu mobilier alb. Daca vrei sa vezi si alte idei de mobila pentru dormitor vezi si aceste modele moderne de mobilier pentru dormitor.

Un fabulos dormitor mare amenajat minimalist. Crezi ca poti dormi aici ?

Mic si frumos acest dormitor modern. Evident, nuanta gri in amenajri interioare este la loc de cinste.

Dormitor mare amenajat tot cu gri.

Acest dormitor cum iti place? E destul de modern pentru tine?

Nu omite sa ne cauti pe Instagram si Facebook, daca ti-au placut amenajarile interioare moderne prezentate prin modelele de dormitoare de mai sus!