Cat de util este un aplicator de banda de hartie si pasta de imbinare pentru gips carton

Recunosc, sunt destul de reticent cand vine vorba de aparatele si dispozitivele minune, care zice-se ca iti fac munca mai usoara in constructii si amenajari interioare. Internetul e plin de reclame bine facute care iti arata cat de usor este sa faci lucruri ca un profesionist. Evident ca este mai mult marketing si mai putin adevar in asta dar lumea trebuie sa stie cat de bune sunt aceste dispozitive. Tocmai de aceea le cumpar pe toate, sa le testez, ca sa imi dau dreptate singur! 🙂

Avand de gletuit tavane si pereti din gips carton mai tot timpul, am zis ca nu strica sa testez si unul dintre dispozitivele de aplicat banda de hartie si pasta de imbinare gasite pe piata. Si am testat dispozitivul din poza de mai sus cu gandul ca voi impartasi cu voi, pe canalul de YouTube, experienta mea cu acest aplicator.

Astfel, indiferent daca lucrezi in domeniu sau doar faci mici lucrari pe langa casa, te invit sa vezi clipul de mai jos si sa iti dai seama daca este sau nu util un astfel de dispozitiv. Si daca te vei abona la canalul meu de YouTube ar fi si mai bine deoarece intentionez sa postez regulat fel de fel de tutoriale din amenajari interioare dar si testari de scule si unelte.

Daca ti-a fost util acest articol nu ezita sa ii dai un LIKE apasand pe butoanele de mai jos!