Glet pe rigips primul strat

Cu ce glet se gletuieste rigipsul alb Primul strat de glet

Daca doriti sa stiti un glet bun cu care  se gletuieste rigipsul cititi articolul urmator! Gletul pe rigips, in ciuda aparentelor, se aplica mai greu si necesita mai multa atentie  la aplicare fata de gletul pe pereti tencuiti. Asta daca doriti pereti de rigips care la finalizare (zugravire-varuire) sa nu crape ori sa se vada denivelat pe imbinarile placilor de rigips.

Multi gletuiesc peste rigips cu acelasi glet cu care gletuiesc pe peretii tencuiti. Este total gresit si consecintele vor aparea pe parcurs. Daca sunteti pe punctul de a aplica glet pe rigips va recomandam sa urmati sfatul urmator:

-Pe rigipsul placat, la imbinarile dintre placi, se lipeste banda de imbinare pentru rigips. Recomandam folosirea unei benzi de calitate si care sa nu fie veche.Glet pe rigips primul strat

Daca banda de imbinare pentru rigips este veche, aceasta nu se va lipi si va va deranja la gletuire. Daca banda de imbinare este desirata, atunci vor aparea crapaturi cu siguranta.

Apoi se prepara gletul folosind o bormasina cu melc.Glet Super Rigips pentru aplicare primul strat

Primul strat de glet se aplica razant cu imbinarile. Nu depasiti chiar daca mai raman unele gaurele. Important este sa nu se vada plasa. Deci, prima mana de glet se da cu glet pasta de imbinare .

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.