model de living vopsit cu paint zoom

Despre pretul unui Paint Zoom si cat este de fiabil

Pistolul de vopsit Paint Zoom este si va fi o revelatie. Daca ati cumparat adevaratul Paint Zoom sa stiti ca ati facut o afacere buna. Paint Zoom se gaseste la diferite preturi dar originalul Paint Zoom costa undeva la 150 lei cu transport inclus. De cumparati un pistol Paint Zoom prea ieftin este posibil sa fie o copie si sa nu dureze.

Un vizitator cauta piese de schimb. Sa vedem mesajul si poate il ajutam.

 Cu un astfel de pistol de vopsit poate fi dat lavabil, lac si vopsea pe orice strat suport. MERGE SI LA INTERIOR SI LA EXTERIOR .Dar mi s-a stricat dintr-o greseala a mea pe care nu as vrea sa o faceti si voi. Dupa ce am dat vopsea pe un gard am bagat in diluant piesele din capat(duzele care regleaza jetul)si le-am lasat prea mult. Astfel acestea s-au dilatat si nu mai sunt bune.model de living vopsit cu paint zoom

Intrebarea mea pt dvs:

Are cineva piese de schimb pentru el? Sunt dispus sa le cumpar. Totodata puteti trimite mesaj pe acest site daca aveti nevoie de piese de schimb sau daca aveti de vanzare piese de schimb pentru Paint Zoom.

7 comentarii

 1. salutare,si eu am un paint zoom si sunt foarte multumit de el daor ca pistolul trebuie sa-l inlocuiesc si nu stiu de unde pot cumpara doar pistolul cine ma poate ajuta?

 2. inca o intrebare,credeti ca se poate modifica unitatea paint zoom pentru folosirea unui pistol normal de metal?

 3. Author

  Este foarte adevarat ca pistolul Paint Zoom este bun insa la capitolul piese de schimb sta cam prost.Chiar si mie imi trebuie piese din el.Poate se va gasi cineva dispus sa va vanda pistolul simplu.Iar daca gasiti poate ati putea sa imi dati mie piesele din capatul Paint Zoom,cele de regleaza jetul.

 4. Author

  Sigur se poate modifica ,am vazut eu la cineva.Avea doar borcanul Paint Zoom la care atasase un alt pistol .Zicea ca a umblat la filet folosind un strung.

 5. Am citit postarea dvs referitoare la paint zoom si m- ati convins. Stand la casa cred ca un astfel de aparat este foarte necesar mai ales ca il poti folosi la o gramada de chestii (vopsit, varuit, stropit in gradina etc). Ma intereseaza daca aparatul achizitionat de dvs are duza de metal sau de plastic, site- ul de unde l- ati cumparat, pretul platit si eventual alte detalii care le considerati importante. Va- as fi recunoscator daca mi- ati trimite un mail cu ce v- am rugat. Multumesc si spor la treaba!

 6. Author

  Am raspuns.O zi buna


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.