acoperis construit cu tabla tip tigla lindab

Pret tabla lindab si firme de tabla tip tigla ieftina

Noi am cautat cel mai bun pret la tabla lindab si am ajuns la concluzia ca nu tot ce se vinde ca lindab este produs de firma Lindab.

Pe piata materialelor de constructii din Romania exista mai multe tipuri de tigla metalica care cu nerusinare isi spun  lindab. Ba unii, ca sa nu para plagiatori isi spun firma de comercializare tabla lindap. Totuna, in ochii cumparatorilor. Ca sa stiti, pretul tiglei metalice  sau a tablei tip tigla, fiindca este totuna, se calculeaza in functie de grosimea foii de tabla.

Mai conteaza si culoarea si vopseaua dar  in principiu grosimea conteaza la pret tabla lindab. Din cate stim, si stim bine, tabla lindab se vinde la un pret mai mare fata de celelalte modele da tabla tip tigla fiindca  este mai groasa, are garantia mai indelungata si este mai perfecta decat  celelalte modeleacoperis construit cu tabla tip tigla lindab.

Pret tabla tip tigla pe langa lindab.

Nu este nicio nenorocire daca nu va acoperiti casa cu tabla lindab dar aveti dreptul sa fiti informati ce tip de tabla tip tigla cumparati. Si, ca o incheiere, va recomandam sa aveti grija la preturile pe care le vedeti afisate la tabla lindab, tip tigla sau orice altceva model de tigla metalica pentru ca de multe ori firmele practica preturi mici la metrul patrat dar, in schimb, va incarca la pretul accesoriilor pentru tabla lindab. Si sa stiti ca acesoriile la un acoperis costa cam 35 % din costul total cu acoperisul casei.

4 comentarii


  1. Bune sfaturi! Trebuie să fim prudenți și atenți în ce investim banii. Pentru a ne bucura de un acoperiș rezistent, avem nevoie de materiale originale și calitative.Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.