Pret renovare apartament cu doua camere

Inainte de a incepe sa renovezi apartamentul trebuie sa te informezi temeinic despre ce presupune acest lucru pentru a nu incepe cu stangul amenajarea si pentru a fi informat despre costurile reale ale amenajarii unui apartament. Altfel te vei trezi ca nu ai suficienti bani pentru a termina amenajarea sau ca ai platiti prea mult pentru manopera si materialele de constructii. Tu ce vrei?

Vrei sa afli care mai sunt preturile la amenajari interioare valabile in acest sezon de constructii? Sau vrei sa platesti cat ti se cere de catre echipa sau firma care va face amenajarea?

Vrei sa afli ce materiale trebuie pentru a finisa modern un apartament si vrei sa stii si cat costa acestea? Sau nu te intereseaza asta si preferi sa lasi asta in seama firmei sau echipei angajate sa iti renoveze apartamentul?

In principiu este vorba de materiale uzuale ca: sapa autonivelanta, glet de nivelare, glet de finisaj, amorsa, vopsea lavabila, gresie si faianta, adeziv de gresie si faianta, chit de rosturi, parchet laminat, plinta de parchet, usi de interior, usi de exterior etc . Toate acestea cost bani si eu iti voi spune cat costa si cat trebuie sa cumperi. In trecut ti-am mai scris la modul general despre renovarea unui apartament si pretul acestuia, acum insa iti voi da preturi de manopere si materiale, date concrete.

Daca iti doresti sa vezi o lista de materiale de constructii structurata pe cantitati si pe pretul fiecarui material in parte, ramai aici. Daca vrei sa stii cat costa manopera defalcata pe operatiuni, ramai aici. In clipul de mai jos ti-am explicat pe indelete cat costa pe bune sa amenajezi un apartament. Nu uita da like, share si de abonarea la canalul Idei Amenajari.

In primul clip vei afla etapele normale ce trebuie parcurse pentru a amenaja apartamentul si cat costa decopertarea si molozul din apartament.

In clipul de mai jos vei afla efectiv cat trebuie sa platesti pentru materialele de constructie necesare amenajarii dar si pentru manopera.